Μαργαριταρένιο κολιέ south sea σε στυλ Baroque με κούμπωμα λευκόχρυσο σε Κ.14 . ΚΩΔ WP085NCK/PWG

Μαργαριταρένιο κολιέ South Sea σε στυλ Baroque  με κούμπωμα λευκόχρυσο σε Κ.14 .

Τα μαργαριτάρια των Νοτίων Θαλασσών  ( South Sea)  χαρακτηρίζονται από το  μεγάλο  τους μέγεθος , την περιοχή που τα συναντούμε  & τους παρατεταμένους χρόνους καλλιέργειας .

Οι αποχρώσεις με τις οποίες τα βρίσκουμε είναι από ανοιχτό λευκό έως σκούρο μελί χρώμα . Τα ολοστρόγγυλα είναι & τα ποιο σπάνια από αυτά .

Τα South Sea έχουν χρόνο επώασης από δυο έως τέσσερα χρόνια με μεγάλη θνησιμότητα σε αυτό το διάστημα λόγο ασθενειών & περιβαλλοντικών παραγόντων .

Παρά τις όποιες  προσπάθειες που έχουν γίνει κατά καιρούς να μεταφερθούν οι φάρμες  σε άλλες περιοχές αυτές δεν ευδοκίμησαν διότι το περιβάλλον παίζει σημαντικό ρόλο στην ευδαιμονία τους .

Τα μαργαριτάρια για να ευδοκιμήσουν χρειάζονται σταθερή θερμοκρασία νερού ολόκληρη την περίοδο επώασης τους . Η λάμψη τους καθορίζετε από την αλατόμητα του νερού στο όποιο βρίσκονται .

Η πλειονότητα των λευκών μαργαριταριών συναντάτε στην Αυστραλία ενώ το σκούρο μελί χρώμα το βρίσκουμε σε αυτά της Ινδονησίας & στις Φιλιππίνες .

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μαργαριτάρια θα ήταν χαρά μας να μας επισκεφθείτε στο κατάστημα μας για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας .

Με εκτίμηση Φωτόπουλος Παναγιώτης .

                                                       ΚΩΔ WP085NCK/PWG

                                                              Τιμή  : 1450 ευρώ


click 2 view more

Δημοφιλείς αναρτήσεις